Nieuw in Binnenlands Bestuur: De Mystery Burger

Geplaatst op maandag 5 maart 2012
Met ingang van 5 maart 2012 – 10 jaar na de invoering de dualisering – test de Mysteryburger de kwlaitiet van het raadsdebat. Elke week zitten John Bijl en Kemal Rijken op de publieke tribune van een wilekeurige gemeente en schrijven over de raadsvergadering. De raad is het hoogste orgaan van de gemeente. Daar worden de besluiten genomen over hoe de gemeente er uit moet zien en hoe ze moet worden bestuurd. Tenminste, hoe goed zijn die raadsvergaderingen eigenlijk?   De Mysteryburger zoekt het uit. Elke week beschrijft hij een raadsvergadering in zijn column voor Binnenlands Bestuur. Met altijd een tip om het de volgende vergadering beter te doen.   Lees de columns hier op Binnenlands Bestuur.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen