‘Vijf tips voor nieuwe raadsleden’

Geplaatst op woensdag 26 maart 2014
Vandaag en morgen worden er in het hele land nieuwe raadsleden geïnstalleerd. Mystery Burger John Bijl sprak met Gemeente.nu en geeft de nieuwe volksvertegenwoordigers vijf tips.Debatkenner John Bijl zit zo vaak op de publieke tribune tijdens gemeenteraadsvergaderingen dat hij wel een boek kan schrijven over zijn kijk op de zaak. Dat heeft hij dan ook gedaan met De Mystery Burger, een bundeling observaties in alle delen van het land en dat in combinatie met een vaak scherpe toelichting. Zo komt de gespreksleider, trainer en publicist tot vijf adviezen voor raadsleden.   Lees de tips op Gemeente.nu.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen