‘Goede raadsleden maken éérst een belrondje.’

Geplaatst op donderdag 27 maart 2014
Vanaf vanavond treden de nieuwe raadsleden aan. Zo ook Martin van Rossum in Hardinxveld-Giessendam. De 22-jarige VVD’er is een van de jongste raadsleden in Nederland. Van John Bijl krijgt hij voor de microfoon van Radio Rijnmond tips. Bijl adviseert Van Rossum om niet meteen de stukken in te duiken. ‘Hij moet de energie, passie en visie vasthouden waarmee hij het ambt aanvaart,’ aldus Bijl. ‘Lees niet meteen alles. Lees de gevraagde beslissing en maak een beloonde langs de instellingen.’ Zo vorm je een eigen mening, adviseert Bijl. ‘Pas als jij weet waar het naartoe moet, kun je op een voorstel reageren.’   Luister het hele item – met meer tips aan raadsleden! – hier.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen