Mystery Burger: Ik stond erbij en ik keek er naar

Geplaatst op maandag 5 oktober 2015
Dat de raad het hoogste orgaan van de gemeente is, blijkt in Capelle aan den IJssel toch effe iets anders te worden ingevuld, constateert de Mystery Burger:  
Kaderstellen is het moeilijkste dat er is, maar tegelijkertijd ook het belangrijkste wat een raad kan doen. De volksvertegenwoordiging geeft een opdracht mee aan het college in termen van maatschappelijk effect: wordt onze gemeente groen of stedelijk? Dorps of dynamisch? Lokaal of regionaal georienteerd? Pas wanneer die uitgangspunten zijn gesteld, kan een plan worden gemaakt.  
Lees de Mystery Burger verder in Binnenlands Bestuur

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen