Mystery Burger: Begrote behandeling

Geplaatst op maandag 12 oktober 2015
Vanuit de met schrootjes beklede zaal sprak de gemeenteraad van Wijk bij Duurstede over de begroting. De Mystery Burger keek mee.  
'Elke euro die een gemeente uitgeeft, moet eerst worden vastgehouden door de gemeenteraad. Tenminste, op papier. Pas als de gemeenteraad erover heeft gedebatteerd, kan het college ermee aan de slag. De gemeenteraad van Wijk bij Duurstede worstelt vanavond met de beste aanpak hoe dat te doen.'
  Lees de Mystery Burger verder in Binnenlands Bestuur

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen