RTV-NH: ‘Burgemeester Purmerend blundert bij besluitvorming’

Geplaatst op maandag 19 oktober 2015
Het besluit van de Purmerendse raad om geen zevenhonderd asielzoekers voor langere tijd op te vangen, maar maximaal tweehonderd vluchtelingen verspreid over zes locaties noodopvang te bieden, kan wel eens een staartje krijgen.   Volgens John Bijl, oprichter en directeur van het Periklesinstituut, heeft de gemeenteraad namelijk een belangrijke misser gemaakt. ‘Door alleen het tekstvoorstel aan te nemen is alleen het raadsvoorstel gewijzigd — en niet aangenomen.’   Lees het bericht en luister het interview bij RTV Noord Holland.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen