Mystery Burger: Inspreken in Steenbergen

Geplaatst op maandag 26 oktober 2015
De Mystery Burger ging een dag na de roemruchte inspraakavond over een AZC eens langs bij de gemeenteraadsvergadering in Steenbergen. Een wereld van verschil.  
'Misschien mag ik helpen', zegt burgemeester Vos met kalme stem. 'Er was sprake van een mail aan de inspreker.'Deze mail is vandaag nog naar de leden van de raad doorgestuurd. Wethouder Petra Lepolder knikt. 'Puur technisch kunnen we de actualisatie van het bestemmingsplan opschorten en het verzoek van de bewoner behandelen', licht de bestuurder toe. 'Maar het is niet wenselijk.'Volgens de wethouder duurt die procedure te lang, schept het een onwenselijk precedent en heeft geen voordelen voor de betrokkene. 'Een separate procedure werkt net zo goed', meent Lepolder.  
Lees verder.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen