‘Egopolitics’ in best gelezen columns Binnenlands Bestuur

Geplaatst op woensdag 30 december 2015

Het bezoek van de Mystery Burger aan Huizen behoort tot een van de best gelezen columns van Binnenlands Bestuur in 2015. Dat maakte het vakblad  30 december van dat jaar bekend. Na het bezoek kraakte de Mystery Burger het optreden van raadslid Carel Bikkers. 'Politiek wordt pas écht oninteressant , wanneer het over politici gaat — en niet over de inhoud,' schreef Mystery Burger John Bijl in de column. Hij ervoer hoe één raadslid met een lang betoog vooral de aandacht trok. 'Als een cabaret-monoloog maar dan zonder grappen,' vond Bijl.   Direct na de publicatie viel de column al op. 'Helaas kan ik dit artikel volledig onderschrijven,' reageerde een inwoner. 'Persoonlijk vraag ik mij af wat maakt dat de voorzitter dit zo laat gebeuren,' vroeg een griffier uit een andere gemeente.   Het hele verslag van de Mystery Burger uit Huizen is hier te lezen.        

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen