Mystery Burger: Last Minute Deals

Geplaatst op maandag 6 juni 2016

In Dalfsen had de vergadering iets beter moeten worden voorbereid. Maar door een snelle procedure aanpassing en een raad die zich niet van z'n stuk laat brengen, komt het toch allemaal goed.

 

De gemeenteraad van Dalfsen bespreekt vanavond de Duurzaamheidsvisie Gebouwen en de bijbehorende leningen voor een gemeentelijk voorbeeldproject.

 

Burgmeester Noten kijkt wat bezorgd. ‘Hoe kijken anderen er tegenaan?’ wil hij weten. Zo'n vraag hoort een voorzitter eigenlijk niet te stellen, maar meer fracties blijken zich met die Cichoreifabriek niet senang te voelen. Schuring zou graag de kosten van de verduurzaming lager zien. ‘Het spitst zich toe op de Cichoreifabriek als voorbeeld,’ realiseert Johan Wiltvank (PvdA). Ook hij is niet voor die benoeming. ‘Het voorbeeld is een ongelukkige uitwerking van de motie,’ vindt ook CDA’er Theo Logtenberg. Alleen Evert Jan Hof (Gemeentebelangen) lijkt voorstander te zijn. ‘Het is een prominent gebouw,’ vindt hij. Over de notitie zelf klinken wel tevreden woorden.

 

Het lijkt er zo op dat het hele voorstel het niet haalt, maar de raad is op haar qui-vive. Lees het verdere verslag van de Mystery Burger hier.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen