Mystery Burger: Wel de knoppen, niet de kaders

Geplaatst op maandag 12 september 2016
De gemeente Bunnik werkt aan een nieuwe Woonvisie — pardon, een Visie op Wonen. ‘Dat is iets heel anders, want wonen gebeurt in een brede context’, aldus Nick, een van de adviseurs die de eerste contouren van die Visie op Wonen van het college aan de gemeenteraad toelicht. ‘We vragen u of u zich herkent in die beelden,’ legt wethouder Rob Zakee uit. De raad hoort de presentatie in eerste instantie gelaten aan. ‘Is er in de visie ook aandacht voor mobiliteit?’, vraagt Paul Heijmerink (P21). Hij legt uit dat het belangrijk is voor mensen hoe ze voor voor hun werk de gemeente in-en-uit komen. Nick stamelt een beetje en gemeentelijk adviseur Frans springt zwaaiend met z’n armen naar voren. ‘We richten ons nu op kennis delen,’ meldt hij. ‘Dat komt pas later in het proces aan de orde, toch Rob?’ Wethouder Rob knikt kordaat ter bevestiging. Heijmerink haalt z’n schouders maar op. Een enkel gezicht gaat al hangen.   Lees de rest van deze Mystery Burger hier.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen