Spreken in het openbaar

Geplaatst op maandag 12 september 2016
Spreken in het openbaar is een volstrekt andere bezigheid dan onze dagelijkse communicatie. Of je nu presenteert, speecht of je pitch houdt op een netwerkbijeenkomst, met de juiste vaardigheden maak je het verschil tussen een memorabele en overtuigende bijdrage en een vergankelijk praatje. Spreken-in-het-openbaarIn deze lesbundel maakt John Bijl het verschil tussen converseren (onze dagelijkse communicatie) en presenteren (spreken  in het openbaar). Hij legt uit dat de tweede vorm van communicatie ons ongewoon is — en voorzien is van allerlei nieuwe verantwoordelijkheden, aandachtsgebieden en vaardigheden voor de spreker.   Aan de hand van directe tips én inzicht uit voorbeelden laat hij zien hoe je vanuit een nieuw verworven aanpak van grote en kleine presentaties een succes kunt maken, zonder je eigen stijl tekort te doen.   De lesbundel is hier als ePub te downloaden. Wil je de lesbundel liever in een ander formaat ontvangen? Neem contact met ons op.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen