‘Gefeliciteerd, uw raadsleden maken ruzie’

Geplaatst op maandag 4 december 2017

Opinie Dat gemeenteraadsleden botsen en met stoelen gooien, is juist goed. Het politiek debat wint erbij.

In meer dan de helft van de gemeenteraden is het hommeles, schreef Trouw op maandag 27 november. Een benepen kijk op wat er in de lokale politiek gebeurt, vindt John Bijl. Het is juist gezond als raadsleden ruzie maken, schrijft hij zaterdag  in dezelfde krant. 'Juist als politici elkaar aanpakken, geven ze gehoor aan de emoties op de publieke tribune.'

 

Het hele artikel is hier in Trouw te lezen.

 

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen