Mystery Burger Masterclasses uitgesteld

Geplaatst op dinsdag 24 maart 2020

Gezien alle huidige ontwikkelingen en de extra maatregelen die gisteravond door het kabinet bekend zijn gemaakt, hebben wij helaas moeten besluiten om álle vier de Mystery Burger Masterclasses voorlopig uit te stellen.

We hopen na het zomer-reces alsnog de vier geplande Masterclasses te kunnen gaan verzorgen. Alle deelnemers die zich reeds hadden aangemeld zullen dan als eerste de mogelijkheid krijgen zich opnieuw aan te melden, we houden je op de hoogte!

Mocht je er vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op, contact@periklesinstituut.nl of bel 010 - 3060 366.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen