Liesbeth Tettero

 

Liesbeth traint en coacht politici en bestuurders in persoonlijke effectiviteit en overtuigingskracht. Zo gaan ze slim om met hun tijd door strategische keuzes te maken, effectief te onderhandelen en zichzelf krachtig te presenteren. 

mailliesbethtettero@periklesinstituut.nl

telefoon+31 6 14 51 42 95

twitter-b@liestettero

 

Volgens Liesbeth wordt de kwaliteit van het openbaar bestuur groter als de mensen die erin actief zijn hun energie zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten. En als zij hun werk met plezier doen! Dat betekent dat zij de regie nemen over hun werk. Ze stappen niet zo maar in een achtbaan die hen alle kanten op slingert, maar in een botsauto. Botsen ga je vast een keer, maar je hebt wel het stuur in handen. 

 

In de afgelopen 20 jaar heeft Liesbeth het openbaar bestuur van binnen en van buiten, van voor en achter de schermengoed leren kennen. Eerst als communicatieadviseur en woordvoerder, daarna als gemeenteraadslid, talentmanager bij een politieke partij en als trainer en coach. In al deze functies heeft ze ervaren hoe makkelijk het is om je mee te laten voeren in de waan van de dag — en de regie te verliezen. Zo heeft Liesbeth geleerd hoe belangrijk het is om regelmatig stil te staan bij de vraag hoe het gaat, of je nog de goede dingen doet en of je de dingen nog goed doet. En hoe veel productiever en leuker het werk wordt als je zelf doelen kiest en prioriteit geeft aan dingen waar je minstens zo veel energie uit krijgt als je erin stopt! 

 

Haar training en coaching leidt tot zo concreet mogelijke adviezen die bij de deelnemers passen. Waar ze de meerwaarde al meteen van ervaren. Adviezen wat ze meteen mee aan de slag kunnen. Dat is maatwerk! De praktijk staat centraal. 

 

De grootste beloning voor Liesbeth is als een deelnemer – soms lang, soms zelfs heel lang – na een training of coachingsessie laten weten dat ze er in de praktijk baat bij hebben gehad. Dat een ontdekking die ze toen gedaan hebben, ze echt geholpen heeft. De echte kroon op je werk, is immers als je mensen verder hebt geholpen.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen