Michiel van der Eng

 

Hij verzorgt trainingen en workshops voor raden, fracties en bestuurders. Zijn expertise ligt op het gebied van  financiën en bestuurlijke processen. 

 

 

 

 

mail

michielvandereng@periklesinstituut.nl

twitter-b@engmail

 

Michiel is onder andere oud-wethouder financiën en bedrijfsvoering in Leiderdorp; zijn ervaringen zal hij graag delen met de deelnemers in door hem geleide bijeenkomsten.  Zijn missie is om raadsleden bij te brengen dat financiële discussies vaak helemaal niet over geld hoeven te gaan. En nog minder over de tabel 6.1 op pagina 153 van de begroting. Sturen met geld in de publieke ruimte is een vak apart en Michiel kan er niet over uitgesproken raken. Of uitgeschreven, getuige zijn columns in Binnenlands Bestuur.

Door zijn nieuwsgierigheid, betrokkenheid en gedrevenheid om het openbaar bestuur te verbeteren weet hij precies de juiste vragen te stellen en daarmee elke bijeenkomst scherper te maken.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen