Netteke Trouwborst

Netteke is trainingsacteur, trainer en coach. Ze confronteert onze deelnemers met het gedrag van anderen, zoals burgers die de fatsoen grenzen over gaan of moeilijk te corrigeren vergaderdeelnemers.

mailnetteketrouwborst@periklesinstituut.nl

telefoon+31 6 51 09 83 55

twitter-b@netteket

 

Door het oog van een antropoloog heeft ze al in haar jeugd naar mensen leren kijken. Deze kennis heeft ze aangevuld tijdens haar opleidingen voor dramadocent, coach en op het gebied van creatief denken; en door diverse cursussen, van geweldloze communicatie tot theaterimprovisatie.

 

In haar werk als acteur en trainer is ervarings- en belevingsgericht leren het uitgangspunt. De theorie in praktijk. In veiligheid experimenteren met alternatieven. Hierbij toont ze de kracht van (non-) verbale-communicatie.
Als coach is ze betrokken en mild, zonder de confrontatie uit de weg te gaan. Op zoek naar details die de essentie blootleggen.

 

Met de nodige dosis enthousiasme en ongelimiteerde interesse in wat mensen beweegt geeft ze al jaren trainingen op het gebied van presenteren tot interviewtechnieken en van effectieve communicatie tot omgaan met agressie.
Ze werkt bij voorkeur in de non-profitsector en is onder meer werkzaam voor Gemeenteraden, Politie, NTR, Fokus, Brandweer en Hogeschool Utrecht.

 

Het is haar uitdaging om mensen met elkaar te leren communiceren, zodat de kans elkaar écht te verstaan het grootst is.

 

Samen met collega Annelies Ibes is Netteke eigenaar van het bureau I+T coachen trainen acteren.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen