Victor Vlam

Victor helpt de volksvertegenwoordiging in het verbeteren van de overzichtelijkheid en effectiviteit van de vergaderingen en traint voorzitters van politieke vergaderingen in het met autoriteit leiden van bijeenkomsten en debatten.

mailvictorvlam@periklesinstituut.nl

telefoon+31 06 14 37 27 84

twitter-b@victorvlam

 

Victor traint politici in debat- en communicatievaardigheden. Hij hielp al op alle denkbare bestuurlijke niveau’s kandidaten met het voorbereiden op campagne en verkieizngsdebatten, waaronder een landelijke lijsttrekker. Daarnaast is Victor een energiek en betrokken gespreksleider die de scherpte uit de debetdeelnemers laat komen en zo de toeschouwers van de bijeenkomsten die hij voorzit geïnspireerd laat.

 

In 2008 en 2012 voerde Victor campagne voor Barack Obama. Voor verschillende Nederlandse media, zoals Radio 1, RTL Boulevard en EenVandaag, is hij commentator op het gebied van de Amerikaanse politiek. Zijn passie voor Amerika heeft Victor opgedaan tijdens de zeven jaar van zijn jeugd die hij daar doorbracht.

 

Tijdens zijn studie rechten aan Tilburg University werd Victor halve finalist op het Wereldkampioenschap Debatteren in Vancouver, Canada. Door zijn passie voor het debat en zijn eigen verbale vaardigheden weet hij op aansprekende en inspirerende manier zijn cursisten te inspireren tot verbetering.

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen