Een goed gesprek over democratie, politiek en lokaal bestuur?

Laat je bijeenkomst inspireren met de deskundigen van het Periklesinstituut als spreker, gespreksleider of interviewerOok op het podium hebben onze sprekers en gespreksleiders maar één doel: op een ontspannen manier congresdeelnemers of debatbezoekers aan het denken zetten. Net als bij onze programma’s.

 
 
Opbrengst
  • Inhoudelijke en prikkelende bijdrage
  • Voorzien van levendig en actuele voorbeelden
  • Interactief en inspirerend

Naast onze programma’s met een gemeenteraad of volksvertegenwoordiging, zijn de specialisten van het Periklesinstituut veelgevraagde gasten bij congressen, seminars en andere bijeenkomsten. Ze helpen de doelstelling scherp te zetten met een prikkelend betoog, delen hun ervaring uit letterlijk honderden gemeenten en alle provincies, of vergroten als gespreksleider, interviewer of moderator de interactie tijdens uw bijeenkomst.

 

Deskundig, interactief en inspirerend

 

Onze deskundigen zijn veel gevraagde sprekers voor bijeenkomsten over politiek, democratie of staatsinrichting, integriteit in het politieke ambt en vaardigheden voor het politieke ambt. Door hun ervaring en observaties zijn ze in staat om ingewikkelde en actuele onderwerpen over het functioneren van de democratie met levendige en herkenbare voorbeelden indringend én ontspannen te brengen.

Als gespreksleider beroep ze zich op hun jarenlange ervaring bij het voorzitten van debatten en bijeenkomsten. Ze dagen de deelnemers uit hun mening scherp te verwoorden in een tóch veilige omgeving.

 

Nodig een spreker uit

 

Onze sprekers

John Bijl

Oprichter en directeur van het Periklesinstituut. Als Mystery Burger van Binnenlands bestuur bezocht hij al meer dan 200 gemeenteraden. John is een gepassioneerd en betrokken spreker over het functioneren van democratie die altijd met een prikkelende en levendige boodschap komt. Als gespreksleider houdt hij de sfeer losjes én energiek.

 

Meer info   Nodig John uit 

 

Bart Cosijn

Specialist meervoudige democratie en burgerparticipatie. bart is mede-oprichter van de Amsterdamse burgertop en adviseerde in tientallen gemeenten vergelijkbare initiatieven. Spreekt met liefde over nieuwe democratie — en houdt een kritisch oog op de representatieve. Daarnaast is Bart een scherp en toegankelijk gespreksleider die meer haalt uit sprekers en bijeenkomsten.

 

Meer info  Nodig Bart uit 

 

Nog vragen?

 

Ben je nog niet helemaal zeker over de opzet of het precieze thema van je bijeenkomst? We denken graag mee. Niet alleen over een passende bijdrage van een van onze sprekers, maar ook over de gespreksvorm of het programma. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Stel je vraag!

Cookie instellingen

Periklesinstituut maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen